We hebben niet stilgezeten hoor!

 

Tja ik dacht, laat ik maar meteen met de deur in huis vallen, want als jullie mij niet kennen en zien dat de voorgaande blog van 2015 is, dan roept dat natuurlijk vragen op. Stilgezeten hebben we zeker niet, maar voor deze nieuwe site die specifiek voor bruidsfotografie gemaakt is heb ik alleen de relevante blogs van mijn oude site vincenthartmanfotografie.nl bewaard.

 
 

De afgelopen jaren hebben we voornamelijk interieurs en architectuur en algemene bedrijfsfotografie gedaan en dat verdeeld over de twee landen Nederland en Schotland, alwaar we ook gewoond hebben. Toen we terugkwamen besloot ik me te richten op zakelijke fotografie en heb ik de bovengenoemde site uit de lucht gehaald.

Maar ook al gooide covid roet in het eten, een aantal bruidsreportages hebben we toch nog kunnen doen en dat is toch wel erg leuk!

Vandaar dat er nu met deze site toch weer een online portfolio te zien is met bruidsfotografie, zodat jullie een beetje kunnen zien of het bij jullie past.

 
 

Deze site is nog in ontwikkeling en we krijgen nog een beetje hulp, dus als jullie ondertussen vragen hebben, laat gerust wat van je horen!

 
Vincent Hartman